New Profesional Consult 930 x 122

militari

Începe o nouă campanie de recrutare a rezerviștilor voluntari!

Începe o nouă campanie de recrutare a rezerviștilor voluntari!

Citiți și: Români chemați la mobilizare! Anunțul Ministerului Apărării

Pentru a acoperi toate locurile disponibile pentru anul 2022, Ministerul Apărării Naționale (MApN) va organiza în perioada 24 octombrie – 11 noiembrie o nouă campanie de recrutare și selecție pentru cetățenii care doresc să îndeplinească serviciul militar în rezervă, anunță Avocatnet.ro.

În urma campaniei de recrutare din vară, au rămas disponibile 417 locuri de rezervişti voluntari (ofițeri, maiștri militari, subofițeri, gradați și soldați), în unităţi militare din București și 19 judeţe – Arad, Argeș, Bacău, Bistrița-Năsăud, Brăila, Brașov, Cluj, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Hunedoara, Iași, Maramureș, Neamț, Olt, Vaslui și Vrancea.

Citiți și: Schimbări importante privind rezerviștii voluntari

Cei interesați să devină rezerviști voluntari pot primi, de la centrul militar zonal, judeţean sau de sector de care aparțin cu domiciliul, informații legate de avantajele îndeplinirii serviciului militar în calitate de rezervist voluntar, etapele procesului de recrutare şi selecţie, de unitatea sanitară militară unde urmează să fie examinați medical sau de unitatea militară ori centrul de instruire în care urmează să execute programul de instruire iniţială. Lista centrelor militare poate fi consultată aici.

De asemenea, candidaţii proveniţi din rândul cetăţenilor fără pregătire militară vor fi consiliaţi în ceea ce priveşte exprimarea opţiunilor, în sensul orientării către funcțiile pentru care aceştia îndeplinesc criteriile specifice referitoare la nivelul studiilor și corespondența specializărilor dobândite în viața civilă cu armele/serviciile și specialitățile militare.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90