930×122 CAPRA 5

dsp

ÎN SPRIJINUL DSP VIN MILITARII

Ministerul Apărării Naţionale (MApN) pune la dispoziţia Direcţiilor de Sănătate Publică din ţară aproximativ 600 de militari pentru a sprijini, în perioada următoare, eforturile generale de combatere a efectelor pandemiei de COVID-19.

Citiți și: Schimbări majore în Armată!

Potrivit MApN, militarii vor îndeplini sarcini de operatori call-center, pentru realizarea de anchete epidemiologice, precum şi de operatori calculator, pentru completarea bazelor de date care se întocmesc în cadrul acţiunilor de combatere a pandemiei de COVID-19.

Primii 230 dintre aceştia acţionează, începând de marţi, în judeţele Alba, Arad, Bacău, Bihor, Botoşani, Braşov, Caraş-Severin, Cluj, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iaşi, Maramureş, Mureş, Neamţ, Prahova, Sibiu, Suceava, Teleorman, Tulcea, arată sursa citată.

Citiți și: Informația momentului de la Armata Română! Se întâmplă chiar pe 29 mai!

De asemenea, sunt pregătite efective care să-şi desfăşoare activitatea, în aceleaşi condiţii, în Municipiul Bucureşti şi în alte judeţe, inclusiv Argeș, în funcţie de solicitările Direcţiilor de Sănătate Publică.

Colaborarea cu direcţiile de sănătate publică se realizează în baza unor protocoale instituţionale, la solicitarea acestora, precizează ministerul.

(Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3