Donaris 930 x 122

militari

Armata română pregătește raţiile de mâncare în caz de luptă

Rația unui militar va costa 200 de lei pe zi. Bolnavii din spitale mănâncă de 22 de lei

Citiți și: Schimbări majore în Armată!

Ministerul Apărării cumpără rații pentru soldați, conform stiripesurse.ro.

Suma alocată pentru hrana zilnică a unui luptător din Armată e de 200 de lei. Vorbim de mâncare specială, densă caloric și care rezistă la intemperii.

Citiți și: Informația momentului de la Armata Română! Se întâmplă chiar pe 29 mai!

Pe de altă parte, bolnavii din spitale, care și ei ar avea nevoie de forță și de mâncare extrem de nutritivă pentru a lupta cu boala, sunt hrăniți cu 22 de lei pe zi.

Armata română pregătește raţiile de mâncare în caz de luptă. Ministerul Apărării Naționale, prin Unitatea Militara 01020, intenționează să cumpere rații individuale de luptă, în valoare de 66.387.160,62 de lei. Procedura de achiziție a fost lansată, astăzi, iar ofertele sunt așteptate până pe 31 august.

Toată știrea, AICI.

Foto: descriptiv. Sursă: stiripesurse.ro

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Edy spune:

    Așa scumpe au ajuns conservele? Probabil 20 lei ajunge in rația soldatului și restul in buzunarele firmelor de casa care „prepară” MRE.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90