New Profesional Consult 930 x 122

afganistan

DIURNE MAI MARI PENTRU MILITARII ROMÂNI CARE LUPTĂ ÎN AFGANISTAN

În ședinţa sa de astăzi, Guvernul României a adoptat o hotărâre care prevede creşterea cuantumului diurnelor pentru personalul militar şi civil care participă la misiuni şi operaţii în afara teritoriului statului român.

Citiți și: Schimbări majore în Armată!

Potrivit Hotărării de Guvern, personalul participant la misiunile de apărare colectivă, de răspuns la crize și misiuni de pace în afara teritoriului statului român beneficiază de diurnă în valută în următoarele cuantumuri: ofițerii – 140 de euro/zi/persoană; maiștrii militari, subofițerii, agenții de poliție și agenții de poliție penitenciară – 130 de euro/zi/persoană; alte categorii de personal – 120 de euro/zi/persoană.

Totodată, personalul care participă la misiunile şi operaţiile prevăzute la art. 2, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 121/2011 (misiuni cu caracter umanitar), cu modificările și completările ulterioare, beneficiază de diurnă în valută în următoarele cuantumuri: ofițerii – 70 de euro/zi/persoană; maiștrii militari, subofițerii, agenții de poliție și agenții de poliție penitenciară – 65 de euro/zi/persoană; alte categorii de personal – 60 de euro/zi/persoană.

Citiți și: Informația momentului de la Armata Română! Se întâmplă chiar pe 29 mai!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3