Donaris 930 x 122

afganistan

DIURNE MAI MARI PENTRU MILITARII ROMÂNI CARE LUPTĂ ÎN AFGANISTAN

În ședinţa sa de astăzi, Guvernul României a adoptat o hotărâre care prevede creşterea cuantumului diurnelor pentru personalul militar şi civil care participă la misiuni şi operaţii în afara teritoriului statului român.

Citiți și: Noi beneficii pentru magistraţi şi soldaţi

Potrivit Hotărării de Guvern, personalul participant la misiunile de apărare colectivă, de răspuns la crize și misiuni de pace în afara teritoriului statului român beneficiază de diurnă în valută în următoarele cuantumuri: ofițerii – 140 de euro/zi/persoană; maiștrii militari, subofițerii, agenții de poliție și agenții de poliție penitenciară – 130 de euro/zi/persoană; alte categorii de personal – 120 de euro/zi/persoană.

Totodată, personalul care participă la misiunile şi operaţiile prevăzute la art. 2, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 121/2011 (misiuni cu caracter umanitar), cu modificările și completările ulterioare, beneficiază de diurnă în valută în următoarele cuantumuri: ofițerii – 70 de euro/zi/persoană; maiștrii militari, subofițerii, agenții de poliție și agenții de poliție penitenciară – 65 de euro/zi/persoană; alte categorii de personal – 60 de euro/zi/persoană.

Citiți și: Au început înscrierile la școlile de maiștri militari și subofițeri

[555x222px]-CampanieVanzari-ePitesti

Comentarii

570 X 90 POSADA 3