New Profesional Consult 930 x 122

cazier judiciar

NOI GHIȘEE LA POLIȚIE ÎN ORAȘE DIN ARGEȘ

Noi ghișee la Poliție în orașe. Pe 1 septembrie 2016 Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş va operaționaliza serviciul pentru eliberarea în sistem automat a certificatelor de cazier în oraşele Ştefăneşti şi Mioveni. Măsura va simplifica procedura de obţinere a certificatului de cazier judiciar pentru persoanele fizice şi juridice.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Astfel, începând de la 1 septembrie, pentru eliberarea certificatelor de cazier judiciar persoanele fizice şi juridice se vor putea adresa direct Poliţiei oraşului Ştefăneşti (la sediul situat pe strada Coasta Câmpului, nr. 54A) sau Poliţiei oraşului Mioveni (la sediul de pe stada Înv. Alexandru Popescu, blocul P2b).

Ghişeele vor avea program de eliberare a certificatului de cazier judiciar în zilele de luni, marţi, joi şi vineri între orele 8:30 și 11 şi miercuri între orele 15 și 17:30. (Foto: antena3.ro)

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3