NOR CURIER 930X122

ionica

NOUTĂȚI DE ULTIMĂ ORĂ DE PE ȘANTIERUL PARCĂRII DE LA PRIMĂRIE

Investiţia pentru extinderea parcării de la Primăria Piteşti este în plină desfăşurare, fiind realizată cu fonduri europene în cadrul unui proiect mai amplu de reabilitare urbană, care include mai multe zone din oraş.

Citiți și: Kaufland reacționează și recunoaște

Conform viceprimarului Cornel Ionică, după extindere parcarea va avea o capacitate totală de 90 de locuri, cu 40 mai multe decât erau iniţial.

„Nu ne limităm doar la amenajarea noii parcări. Vom amenaja şi spaţii verzi, vom planta şi arbori ornamentali, vom reabilita sistemul de iluminat public și se vor face marcaje rutiere. Lucrările vor dura încă două săptămâni. Vremea a ţinut cu noi şi sperăm ca la fel să se întâmple în continuare, deoarece avem multe lucrări în oraş şi vrem să le încheiem la termenele stabilite.”, ne-a declarat viceprimarul.

Citiți și: Argeș: Tineri grav răniți! O șoferiță, impact puternic cu o autospecială

Fotografiile au fost făcute în această dimineață.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3