930×122 CAPRA 5

bugetari

OFICIAL: CE SE VA ÎNTÂMPLA CU VOUCHERELE DE VACANȚĂ

Noul guvern nu intenționează să elimine voucherele de vacanță, anunță ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu.

Citiți și: Vouchere de 1.900 de euro în 2024! 

Mai mult, ministrul Economiei dă de înțeles că noul guvern ia în calcul posibilitatea să materializeze un proiect lăsat de Guvernul Dăncilă cu privire la creșterea valorii voucherelor de vacanță pentru extrasezon.

„Nu avem nicio intenție să oprim voucherele de vacanță, a fost un fake news că cineva ar vrea să oprească voucherele, am spus-o și în comisiile parlamentare. Nu, voucherele de vacanță vor continua, ele au fost un vector de marketing turistic foarte important pentru promovarea turismului intern. Ne dorim ca și în timpul de extrasezon turiștii români să circule”, declară noul ministru al Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri.

Citiți și: Vouchere de peste 120.000 de lei de la stat!

Amintim că proiectul lăsat de fostul minister al turismului prevedea o creștere de la 1.450 la 2.080 de lei a valorii voucherelor de vacanță pentru extrasezon.

Potrivit proiectului, pentru a beneficia de valoarea mărită, beneficiarii voucherelor de vacanță vor opta pentru petrecerea concediului de odihnă în lunile octombrie, noiembrie, martie sau aprilie, când, în mod obișnuit, numărul turiștilor este cu mult mai mic decât în sezon.

Vouchere de vacanță primesc doar bugetarii. Deși a existat o propunere în Parlament ca și angajații din mediul privat să beneficieze de tichete de vacanță, aceasta nu a fost concretizată.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90