New Profesional Consult 930 x 122

băuți

OPT ŞOFERI PRINŞI BĂUŢI LA VOLAN

În ultimele două zile, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi Biroului Rutier Piteşti au dat 268 de amenzi în valoare totală de 55.970 de lei şi au reţinut în vederea suspendării dreptului de circulaţie 23 de permise de conducere. De asemenea, au retras 7 certificate de înmatriculare.

Citiți și: Amendă uriașă pentru șoferii care fac asta!

În timpul acţiunilor specifice, poliţiştii au depistat pe drumurile publice opt şoferi băuţi. Unii dintre ei aveau şi permisul suspendat, toţi alegându-se cu dosare penale.

De exemplu, un bărbat de 33 de ani a fost prins băut la volan în localitatea Morăreşti, având suspendat şi dreptul de a conduce autovehicule.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se dă amendă pentru așa ceva!

De asemenea, poliţiştii din Ştefăneşti au un bărbat de 34 de ani, din Buzău, în timp ce conducea un buldoexcavator pe D.N.7 – Ştefăneşti, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Cel în cauză a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 945 de lei, iar ca măsură complementară i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de circulaţie pentru o perioadă de 90 de zile.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90