930×122 CAPRA 5

defilare

PARADĂ ȘI EXERCIȚII DEMONSTRATIVE DE ZIUA JANDARMERIEI! VEZI GALERIE FOTO!

Moment important astăzi pentru Jandarmeria Română. Cu ocazia aniversării a 164 de ani de la înfiinţarea instituției, în centrul Piteştiului au avut loc o paradă și exerciţii demonstrative.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Mașini folosite la intervenții, ATV-uri, arme și exerciții cu câini, toate au contribuit la realizarea unui eveniment spectaculos. Nu a lipsit nici muzica de fanfară. Cei mai fericiţi au fost copiii. Veniţi într-un număr mare, micuții au admirat curioși și cu sufletul la gură echipamentele jandarmilor şi au făcut poze. „Au fost prezentate exerciţii demonstrative de către o grupă de conductori de câini de serviciu, exerciţii ale detaşamentului 1 mobil și exerciţii de autoapărare. Sunt exerciţii  în care s-a putut observa foarte clar ce înseamnă coeziunea de grup și pregătirea fizică şi psihică.”, a declarat căpitanul Cristache Toculeţ, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Argeş.

La exercițiile demonstrative, care s-au desfășurat în Piața „Vasile Milea”, au asistat și prefectul Mihai Oprescu și Constantin Polexe, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean. Organizatorii au împărțit pliante cu mesaje educaționale, dar și cu informații de interes pentru cei care vor să intre în Jandarmerie.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90