Donaris 930 x 122

copii

lei-ron-bani

PĂRINȚII ȘI COPIII DIN CURTEA DE ARGEȘ, INVITAȚI LA BANCĂ

La sfârșitul acestei săptămâni sucursala unei cunoscute bănci din România îi invită pe copiii și părinții din Curtea de Argeș la “Sâmbăta micilor bancheri”. Este un proiect educațional destinat copiilor cu vârste cuprinse între 5 şi 12 ani prin care micuții învață cu ajutorul poveștilor primele noțiuni despre lumea finanțelor. Acțiunea va avea loc la sediul sucursalei sâmbătă, 6 septembrie, între orele 11 și 14:30.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

“Micii bancheri” sunt invitați să aducă la sucursala băncii o carte pe care au citit-o și în schimbul căreia vor primi o alta nou-nouță. În plus, pe copii îi aşteaptă un tur interactiv al băncii și o poveste scrisă special pentru ei de Simona Tache: „Povestea puşculiţei”. Potrivit organizatorilor, volumele colectate de la cei mici vor fi donate ulterior bibliotecii municipale şi celor comunale din zona Curtea de Argeș.

Până acum proiectul s-a materializat în Bucureşti, Braşov, Constanţa, Timişoara, Iaşi şi Cluj-Napoca. Peste 250 de copii au primit cărţi, au învăţat ce sunt banii şi de ce este bine să economiseşti şi au aflat deznodământul “Poveştii puşculiţei”. Tot sâmbătă acțiunea se va desfășura și în Craiova. În această lună vor urma Mediașul și Sighișoara.

Citiți și: Doi copii au furat o mașină și au plecat la plimbare. Unul dintre ei a fost reținut

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3