New Profesional Consult 930 x 122

lactate brădet

PATRONUL DE LA LACTATE BRĂDET, MARI EMOȚII

Patronul de la Lactate Brădet, mari emoții. Marius Badea, patronul firmei Lactate Brădet, a trăit astăzi momente emoţionante.

Citiți și: Milioane de români scutiți de taxe! Anunț fabulos

Omul de afaceri a asistat la Primăria Piteşti la festivitatea de premiere a 51 de cupluri care au împlinit 50 și, respectiv, 60 de ani de căsnicie neîntreruptă, printre aceste cupluri numărându-se şi părinţii săi, Vasilica şi Nicolae. Cei doi au primit o diplomă de fidelitate de la conducerea Primăriei, 600 de lei şi flori, la fel ca şi celelalte cupluri. Soții Badea au împlinit recent 50 de ani de căsnicie.

Evenimentul de astăzi survine la un an după ce ministrul de atunci al Agriculturii, Achim Irimescu, anunța că într-un lot de brânză de vacă produsă de firma Lactate Brădet a fost depistată Bacteria Escherichia Coli. Amănunte, AICI. Ulterior, analizele de laborator au arătat că produsul de la Brădet nu este cauza îmbolnăvirii bebelușilor diagnosticați cu sindrom hemolitic uremic. Detalii, AICI.

Citiți și: Zile libere pentru părinți!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90