930×122 CAPRA 5

arme

PERCHEZIȚII DE AMPLOARE. SUTE DE ARME CONFISCATE

Percheziții de amploare. Sute de arme confiscate. Poliția Română a desfășurat o acțiune pentru depistarea persoanelor care dețin ilegal arme și pentru prevenirea și combaterea braconajului cinegetic. Acțiunea, care a presupus și percheziții, a avut loc în toată țara pe parcursul a aproape 2 săptămâni.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Au fost constatate aproape 300 de infracțiuni și date peste 130 de amenzi. Au fost ridicate 219 arme (98 letale și 121 neletale). Dintre armele ridicate, 89 sunt de vânătoare, 6 de apărare și pază, 8 de tir sportiv cu glonț, 38 de tir sportiv cu aer comprimat, 51 cu proiectil de cauciuc și 27 cu gaze iritant lacrimogene.

Totodată, au fost indisponibilizate 1.717 cartuşe letale, 965 de cartuşe neletale, 7 lunete, 2 sisteme de ochire, un închizător de armă, 451 de kilograme de carne de vânat, 7 capcane,  387 de articole pirotehnice și două vehicule de teren.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Pentru 3 persoane au fost dispuse măsuri preventive de reţinere, arest preventiv și arest la domiciliu. În plus, au fost aplicate 94 de măsuri complementare, constând în anularea dreptului de deţinere, de port şi de folosire a armelor și munițiilor. (Foto: Arhivă)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3