New Profesional Consult 930 x 122

minore

PERCHEZIȚII ÎN MIOVENI ȘI ȘTEFĂNEȘTI LA PERSOANE SUSPECTATE DE TRAFIC SEXUAL DE MINORE

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. Piteşti și cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş, au făcut două percheziţii domiciliare în orașele Mioveni și Ștefănești, la locuinţele mai multor persoane bănuite de exploatare sexuală de minori. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale a Inspectoratului General al Poliției Române.

Citiți și: Argeș. Șocant! Drogate și obligate să se prostitueze!

Din cercetările poliţiştilor a reieşit faptul că în perioada 2011-2014 gruparea constituită din trei persoane ar fi recrutat, adăpostit şi constrâns, prin acte de violenţă, mai multe minore să practice prostituţia. Clienţii minorelor ar fi fost racolaţi din baruri şi cluburi din Mioveni şi Piteşti. Cei trei sunt bănuiţi că ar fi obţinut în acest fel peste 20.000 de lei.

În urma percheziţiilor au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor trei laptop-uri, 3.500 de euro, trei telefoane mobile, formulare de transfer bancar, precum şi alte documente şi înscrisuri. O persoană a fost reţinută pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă pentru comiterea infracţiunii de trafic de minori, urmând să fie prezentată magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. (Foto: diicot.ro)

Citiți și: Pervers pe străzile din Pitești. Incredibil ce a făcut în fața unor copile

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3