930X122 MAIA

autostrada

PERDELE FORESTIERE PE A1, ÎN ARGEȘ

Perdele forestiere pe A1, în Argeș. Ministerul Apelor şi Pădurilor anunță că va derula în acest an un proiect de înfiinţare a unor perdele forestiere cu rol de protecţie pe mai multe drumuri și autostrăzi.

Citiți și: Veste incredibilă pentru șoferii din România! Un nou Drum Expres!

Astfel de perdele forestiere ar urma să fie înfiinţate şi de-a lungul autostrăzii A1 Piteşti – Bucureşti, prin Direcţia Silvică Piteşti.

Pentru judeţul Argeş a fost deja iniţiată procedura pentru realizarea serviciilor de cadastru necesare exproprierii terenurilor pe care urmează să se înfiinţeze perdele forestiere de protecţie a căilor de comunicaţie împotriva depunerilor masive de zăpadă pe autostrada A1, la poziţiile kilometrice 87+000 – 88+000 și 88+015 – 89+000.

Citiți și: Poliția: Trafic îngreunat pe Autostradă, astăzi, mai multe ore

Perdelele forestiere au în principal rolul de a ţine departe de drum zăpada pe timpul iernii, mai ales când viscoleşte, dar şi de stabilizare a solului.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90