Donaris 930 x 122

1 iunie

PERFECT PENTRU COPILUL TĂU! PE 1 IUNIE, CARNAVAL DE POVESTE LA JUPITER CITY!

Pe 1 iunie, la ora 18, centrul comercial Jupiter City din Pitești îi aşteaptă pe copii să pătrundă într-o lume fascinantă, o lume de poveste, cu prinţi și prinţese şi cu toate personajele lor preferate din desenele animate. Va fi Carnavalul Jupiterienilor!

Citiți și: Pitești: Spectacole, Exatlon, vânătoare de comori și multe alte surprize

Micuţii vor putea participa la numeroase concursuri interactive și la diverse jocuri şi vor urmări piesa de teatru ,,Păcală şi isprăvile lui’’. Toţi copiii care vor să participe sunt rugaţi să vină îmbrăcaţi în costume de carnaval. Cele mai frumoase şi atent alese costume vor fi premiate cu vouchere de cumpărături de la Noriel.

Alegeţi să-i faceţi copilului dumneavoastră cea mai frumoasă surpriză! O surpriză pe care în mod sigur şi-o va aminti mult timp de acum înainte! Carnavalul Jupiterienilor vă aşteaptă!

Citiți și: De Ziua Copilului, patru bebeluși s-au născut la Pitești

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA