Donaris 930 x 122

jupiter city

Anunț de maxim interes pentru clienții Jupiter City Pitești!

La mai puțin de un an de la preluare și după obținerea tuturor avizelor și autorizațiilor necesare, Grupul SUPERNOVA începe extinderea și modernizarea Centrului Comercial Jupiter City

Citiți și: Anunț pentru toți clienții Jupiter City

În urma achiziției din noiembrie 2020, Supernova Group, un grup internațional cu sediul în Graz, Austria își continuă cu succes expansiunea în Europa Centrală și de Est. Supernova a anunțat planuri pentru dezvoltarea Jupiter City, care se întinde în prezent pe mai mult de 45.000 de metri pătrați și are 1.700 de locuri de parcare și peste 90 de magazine.

DIN SEPTEMBRIE VOR DEMARA LUCRĂRILE PENTRU EXTINDEREA CENTRULUI COMERCIAL

Astfel, începând cu luna Septembrie a acestui an, vor demara lucrările pentru extinderea centrului comercial prin adăugarea unui retail park – ce va reuni branduri noi în portofoliu, dar și în județul Argeș – precum și o zonă food atât de așteptată de către clienți. Nu mai puțin de 6.000 de metri pătrați vor fi adăugați, acest lucru însumând atât branduri noi, cât și extinderi ale celor existente. De asemenea, și spațiile comune, inclusiv parcarea vor fi incluse în această etapă de dezvoltare. În afară de extensie, și partea existentă va fi renovată, iar o nouă intrare va fi adăugată în mijlocul centrului comercial.

Citiți și: Jupiter City a dat startul reducerilor de până la 70%

Acest lucru va consolida și mai mult Centrul care are deja în portofoliu mărci cunoscute ce includ Decathlon, Carrefour, Bershka, Stradivarius, Pull & Bear, H&M, Media Galaxy, LC Waikiki, CCC, Mobexpert, Colin’s, Intersport, Sephora, New Yorker, Noriel și multe altele.

JUPITER CITY SHOPPING CENTER VA FI REBRANDUIT

Odată cu extinderea și renovarea centrului, Jupiter City Shopping Center va fi, de asemenea, rebranduit și va deveni primul centru comercial SUPERNOVA din România, marcând începutul brandului de retail foarte cunoscut și de succes și în România.

„Credem că centrul comercial Jupiter City și, într-adevăr, piața globală din România au un potențial enorm pentru îmbunătățirea și dezvoltarea mărcii noastre. În ceea ce privește perioada următoare, planul nostru este să îmbunătățim ofertele existente și să extindem centrul, oferind astfel cea mai bună experiență pentru clienții noștri. Ne concentrăm pe dezvoltarea acestei piețe și credem că inovațiile la care lucrăm vor fi binevenite și recunoscute de comunitate, la fel ca în toate celelalte țări în care operăm cu succes ”, a declarat Markus Pinggera, Managing Director la Supernova.

Grupul Supernova este axat pe dezvoltarea și gestionarea proprietăților comerciale în Europa Centrală și de Vest. Pe lângă piața din România, această companie este activă pe piețele din Austria, Slovacia, Slovenia și Croația. Portofoliul său actual are 77 de proprietăți și o valoare brută a activului de peste 1,5 miliarde EUR. În ultimii cinci ani, prin achiziționarea centrelor comerciale existente și construirea de noi centre în Slovenia și Croația, Grupul a preluat poziția de lider în ceea ce privește numărul de centre comerciale și suprafața totală închiriată în cele două țări.

Grupul Supernova dedică continuu eforturi uriașe pentru a crește calitatea serviciilor sale, a ofertelor și a infrastructurii generale a centrelor comerciale achiziționate în Europa. În ultimul an, compania a făcut investiții considerabile în activitățile sale de marketing și și-a reunit toate centrele comerciale sub aceeași identitate vizuală – brandul Supernova.

[555x222px]Event1Iunie_epitesti

Comentarii

New Profesional Consult 570×90