EcoMoto 930×122

jupiter city

MĂRȚIȘOARE PENTRU TOATE GUSTURILE LA JUPITER CITY

Tradiția românească spune că la începutul lui martie toate reprezentantele sexului frumos trebuie să fie răsfățate cu mărțișoare. Pentru a veni în ajutorul tuturor celor care vor să ofere un simbol primăvăratic, te anunțăm că la Jupiter City poți găsi mărțișoare pentru toate preferințele.

Citiți și: Anunț pentru toți clienții Jupiter City

Reduceri la „mărțișoarele” din argint

B&B ți-a pregătit o super ofertă în aceste zile: reducere de 20% la toate bijuteriile din argint, astfel că acum poți oferi mai multe mărțișoare atât de apreciate de toate femeile: cercei, brățări, lănțișoare și alte articole din argint sunt la prețuri mici, special pentru tine și persoanele dragi ție.

Citiți și: Jupiter City a dat startul reducerilor de până la 70%

Mărțișor tradițional sau parfumat?

La Carrefour, mărțișoarele sunt pe alese. Poți opta pentru clasicele flori sau animăluțe, pentru broșele elegante sau pentru mărțișoarele în sticluțe. De asemenea, tradiționalul coșar, care aduce noroc tot anul, este o alegere bună pentru un mărțișor. La fel și motivele românești, precum iile în miniatură realizate din porțelan. Un cadou frumos pot fi și brățările simple din fir alb-roșu sau cu diverse pandantive.

Mărțișoarele mai pot fi achiziționate și de la standurile amplasate în galeria Jupiter City, unde mai poți găsi și flori naturale, adevărate simboluri ale primăverii. În plus, mai poți cumpăra mărțișoare și din magazinul Inmedio. Și pentru alte surprize de sezon poți veni la Jupiter City: articole fashion, accesorii, decorațiuni, electronice și multe altele. În plus, până pe 8 martie, Sephora celebrează femeile prin reduceri de prețuri: 15% la toate parfumurile și 25% la paletele de machiaj selectate.

Atelier de mărțișoare handmade

Dacă vrei să oferi un mărțișor, dar să faci, totodată, și o faptă bună, te invităm în acest weekend la Atelierul de mărțișoare handmade, organizat de Rotaract Pitești lângă scena din Jupiter City. Sâmbătă și duminică, între orele 10 și 18, în schimbul unei donații minime de 15 lei, poți primi un mărțișor atent lucrat de voluntarii Rotaract. Banii strânși în cadrul atelierului îi vor fi oferiți unei tinere în vârstă de 29 ani care suferă de o formă rară de cancer – Paraganglioma, pentru a putea urma un tratament la o clinică din Turcia.

Surprize pentru mama

Și copiii sunt invitați să le facă o surpriză mamelor, surorilor sau bunicilor la început de martie. Sâmbătă, 29 februarie 2020, între orele 14 și 17, micuții pot participa la Atelierele Educative de Weekend, în cadrul cărora pot realiza felicitări pentru persoanele dragi, sub coordonarea unui preparator de la Centrul Francofon Anglofon „Micul Prinț” din Pitești. Acesta îi va antrena totodată în diverse activități: jocuri, puzzle-uri, lectură de povești. O animatoare îi va picta pe față și le va dărui baloane modelate. Participarea la acest atelier pentru copii este gratuită.

Jupiter City este destinația ideală din județul Argeș pentru shopping, locul unde poți savura o cafea sau să iei masa alături de cei dragi. La Jupiter City se află branduri în exclusivitate, cel mai cool loc de joacă din oraș, un hipermarket și restaurante. #HaiLaShopping!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3