NOR CURIER 930X122

jupiter city

GRUPUL SUPERNOVA A PRELUAT CENTRUL COMERCIAL JUPITER CITY

Jupiter Group a încheiat un acord cu grupul austriac Supernova pentru prima achiziție a Supernova pe piața românească – Centrul Comercial Jupiter City.

Citiți și: Anunț pentru toți clienții Jupiter City

Prin aceasta achizitie, Supernova Group, un grup internațional cu sediul în Graz, Austria își continua cu succes expansiunea în Europa Centrală și de Est.

 

Citiți și: Jupiter City a dat startul reducerilor de până la 70%

Supernova a anunțat planuri pentru dezvoltarea Jupiter City, care se întinde pe mai mult de 45.000 de metri pătrați și are 1.700 de locuri de parcare și peste 90 de magazine.

 

„Credem că centrul comercial Jupiter City și, într-adevăr, piața globală din România au un potențial enorm pentru îmbunătățirea și dezvoltarea mărcii noastre. În ceea ce privește perioada următoare, planul nostru este să îmbunătățim ofertele existente și să extindem centrul, oferind astfel cea mai bună experiență pentru clienții noștri. Ne concentrăm pe dezvoltarea acestei piețe și credem că inovațiile la care lucrăm vor fi binevenite și recunoscute de comunitate, la fel ca în toate celelalte țări în care operăm cu succes ”, a declarat Markus Pinggera, Managing Director la Supernova.

 

Grupul Supernova este axat pe dezvoltarea și gestionarea proprietăților comerciale în Europa Centrală și de Vest. Pe lângă piața din România, această companie este activă pe piețele din Austria, Slovacia, Slovenia și Croația. Portofoliul său actual are 77 de proprietăți și o valoare brută a activului de peste 1,5 miliarde EUR.

În ultimii cinci ani, prin achiziționarea centrelor comerciale existente și construirea de noi centre în Slovenia și Croația, Grupul a preluat poziția de lider în ceea ce privește numărul de centre comerciale și suprafața totală închiriată în cele două țări. Numai în Croația, în ultimii trei ani, Grupul a achiziționat șapte centre comerciale. Mai mult, în această vară, în ciuda pandemiei de coronavirus, a deschis cu succes un nou centru comercial.

 

Mai mult, anul trecut, în Slovenia, Grupul a achiziționat un total de zece proprietăți din portofoliul Mercator și unsprezece centre comerciale aparținând Qlandia Centrice Real Estate GmbH, o companie deținută de fondul american Lone Star.

 

Grupul Supernova dedică continuu eforturi uriașe pentru a crește calitatea serviciilor sale, a ofertelor și a infrastructurii generale a centrelor comerciale achiziționate in Europa. În ultimul an, compania a făcut investiții considerabile în activitățile sale de marketing și și-a reunit toate centrele comerciale sub aceeași identitate vizuală – brandul Supernova. În cele din urmă, obiectivul companiei pe toate piețele sale este să se bazeze pe dezvoltarea inteligentă și achiziții strategice pentru a-și asigura o creștere continuă și, în același timp, să investească pe piețe în creștere, cum ar fi proprietăți imobiliare hoteliere și surse de energie durabilă.

 

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90