930 x122 grota rece

jupiter city

PREGĂTIRI DE SĂRBĂTORI, CUMPĂRĂTURI ÎN SIGURANȚĂ!

Tic-tac! Au mai rămas mai puțin de 3 săptămâni până la Crăciun! Deși a fost un an atipic, cu toții ne dorim ca bucuria Sărbătorilor de Iarnă să rămână neschimbată.

Citiți și: Anunț pentru toți clienții Jupiter City

Cei de la Jupiter City s-au gândit să aducă magia Sărbătorilor mai aproape și au îmbrăcât centrul comercial în “haine de sărbătoare” pentru că vizitatorii să se poată bucură de shopping în siguranță, într-o atmosfera de poveste. Iar pentru că misiunea de a dărui să fie cât mai ușoară, luna această magazinele centrului comercial te așteaptă cu o mulțime de oferte și promoții.

 

Citiți și: Jupiter City a dat startul reducerilor de până la 70%

În plus, pentru a permite păstrarea distanțării fizice, au fost introduse mai multe curse de transport gratuit, clienții având posibilitatea să ajungă la Jupiter City, în fiecare zi  începând cu ora 10, pe ruta Prundu – Jupiter City fiind disponibile curse din 15 în 15 minute.

Puteți consulta orarul de transport gratuit AICI

Centrul Comercial Jupiter City va fi închis în zilele de 25 decembrie și 1 ianuarie.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3