Donaris 930 x 122

jupiter city

Reduceri şi premii la Jupiter City

Luna aceasta Jupiter City sărbătoreşte iubirea cu reduceri în magazinele tale preferate şi concursuri pe contul de Instagram şi pagina de Facebook!

Citiți și: Anunț pentru toți clienții Jupiter City

Ştim cu toţii că un cadou special valorează cât o mie de cuvinte, aşa că B&B Collection îţi vine în ajutor cu REDUCERI speciale la bijuteriile din aur şi argint din colecţia “LOVE”. La CCC Shoes and Bags ai 40% discount la toate modelele de genţi, rucsacuri şi valize! Nissa te aşteaptă cu 50% discount la toate bijuteriile. Iar în Carrefour găseşti o colecţie specială dedicată Valentine`s Day, marca TEX.

Şi celelalte magazine ţi-au pregatit oferte speciale luna aceasta, pentru ca misiunea de a găsi cadoul perfect pentru jumătatea ta să fie mai uşoară.

Citiți și: Jupiter City a dat startul reducerilor de până la 70%

În plus, ai şansa de a câştiga vouchere de cumpărături în valoare de 300 de lei. Până pe 14 februarie te poti înscrie la concurs pe contul de Instagram al Jupiter City şi poţi câştiga 1 voucher de 150 lei la Pull&Bear şi 1 voucher de 150 lei la Bershka.

Detalii aici!

Iar din 15 februarie – un nou concurs va începe pe pagina de Facebook! Aşa că, nu uitaţi să urmăriţi conturile de socializare ale centrului comercial!

Sănătatea şi siguranţa clientilor Centrului Comercial Jupiter City sunt extrem de importante, motiv pentru care au fost implementate o serie de măsuri de prevenire a răspandirii Covid 19, în concordanţă cu recomandările autoritaţilor pentru ca fiecare sesiune de shopping să se desfăşoare în deplină siguranţă.

Supernova_2022_januar_web_bannerji_555x222_ROM

Comentarii

SMART KIDS 570×90