jupiter city

Reduceri şi premii la Jupiter City

Luna aceasta Jupiter City sărbătoreşte iubirea cu reduceri în magazinele tale preferate şi concursuri pe contul de Instagram şi pagina de Facebook!

Citiți și: Anunț de maxim interes pentru clienții Jupiter City!

Ştim cu toţii că un cadou special valorează cât o mie de cuvinte, aşa că B&B Collection îţi vine în ajutor cu REDUCERI speciale la bijuteriile din aur şi argint din colecţia “LOVE”. La CCC Shoes and Bags ai 40% discount la toate modelele de genţi, rucsacuri şi valize! Nissa te aşteaptă cu 50% discount la toate bijuteriile. Iar în Carrefour găseşti o colecţie specială dedicată Valentine`s Day, marca TEX.

Şi celelalte magazine ţi-au pregatit oferte speciale luna aceasta, pentru ca misiunea de a găsi cadoul perfect pentru jumătatea ta să fie mai uşoară.

Citiți și: Cumpărături în siguranță și reduceri de până la 50% în magazinele Jupiter City

În plus, ai şansa de a câştiga vouchere de cumpărături în valoare de 300 de lei. Până pe 14 februarie te poti înscrie la concurs pe contul de Instagram al Jupiter City şi poţi câştiga 1 voucher de 150 lei la Pull&Bear şi 1 voucher de 150 lei la Bershka.

Detalii aici!

Iar din 15 februarie – un nou concurs va începe pe pagina de Facebook! Aşa că, nu uitaţi să urmăriţi conturile de socializare ale centrului comercial!

Sănătatea şi siguranţa clientilor Centrului Comercial Jupiter City sunt extrem de importante, motiv pentru care au fost implementate o serie de măsuri de prevenire a răspandirii Covid 19, în concordanţă cu recomandările autoritaţilor pentru ca fiecare sesiune de shopping să se desfăşoare în deplină siguranţă.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441