New Profesional Consult 930 x 122

jupiter city

LA JUPITER CITY FACI CUMPĂRĂTURI ÎN SIGURANȚĂ ȘI TE BUCURI DE SUPER REDUCERI DE PÂNĂ LA -70%

 

Citiți și: Anunț pentru toți clienții Jupiter City

La Jupiter City, sănătatea și siguranță, atât în ceea ce îi privește pe clienți, cât pe angajații centrului comercial, sunt pe primul loc.

⚠😷Purtarea măștii de protecție este obligatorie în incinta Jupiter City, atât pentru clienți, cât și pentru angajați, reprezentanții serviciului de pază verificând periodic respectarea acestei măsuri de siguranță!

Citiți și: Jupiter City a dat startul reducerilor de până la 70%

⚠👐Soluțiile dezinfectante sunt puse la dispoziția clienților la intrările centrului comercial și în hipermarket, precum și la intrarea în magazinele prezente în Jupiter City.

⚠Temperatura este măsurată la intrarea în centrul comercial.

Și pentru știm că shoppingul este una dintre plăcerile nevinovate ale tuturor, funcționând de multe ori ca terapie, mai ales în situații de stres, cu atât mai mult cu cât acum ne dorim să ne bucurăm de vechi și dragi obiceiuri, majoritatea brandurilor prezente în centrul comercial Jupiter City, multe în exclusivitate în Pitești, au prețuri mult reduse sau au pregătit oferte speciale: Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, H&M, Penti, Sephora, New Yorker, Intersport, Nissa, Mizar, Poema, LC Waikiki, Colin’s, Musse, Optiplaza, Orsay, Secuiana, Diferit, Ribbon, Coccodrillo și în general toate magazinele prezente în Jupiter City.

Încălțări la prețuri imbatabile, dar și de foarte bună calitate, poți achiziționa din CCC, Benvenuti, Salamander, Marelbo sau Catali, toate prezente în Jupiter City.

 

Chiar și jucăriile cele mai cool au prețuri speciale în Noriel sau Carrefour.

Iar pentru mobilă și decorațiuni, atât Mobexpert, cât și Casa Rusu au pregătit super reduceri de sezon.

„Aveți motive suficiente să mergeți la shopping, dar insistăm să respectați recomandările autorităților în această perioadă”, este mesajul Jupiter City.

 

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90