NOR CURIER 930X122

jupiter city

URMEAZĂ PETRECERE DE POMINĂ ÎN PARCAREA JUPITER CITY

În perioada 24-26 ianuarie 2020 sunteți invitați în parcarea Jupiter City la „Marele ospăț”, pentru a sărbători Mica Unire.

Citiți și: Anunț pentru toți clienții Jupiter City

Sunteți așteptați cu bucate tradiționale, demonstrații de lupte între „daci și romani”, tir cu arcul, ateliere meșteșugărești și muzică populară.

„Printre preparate se numără gulaș, păstrăv la jar, fleică, pleșcaviță, frigănele, pastramă la disc și la ceaun, borș de pește, varză dacică, berbecuț la proțap, purceluș la proțap, pui la jar, scrijele, turte, mere coapte, dovleac copt și cartofi copți.

Citiți și: Jupiter City a dat startul reducerilor de până la 70%

Copiii vor putea participa la ateliere și vor primi ceai cald, iar adulții se vor putea desfăta cu vin fiert după rețeta dacică.

Vineri, 24 ianuarie, la ora 14, este programat și un spectacol al Orchestrei Doina Argeșului”, informează echipa centrului comercial.

Evenimentul este organizat de Jupiter City, Frăția Ceaunelor și Asociația Culturală Geto-Dacii din Moldova.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90