Donaris 930 x 122

jupiter city

LA JUPITER CITY GĂSEȘTI TOT CE AI NEVOIE PENTRU REÎNCEPEREA ȘCOLII ȘI/SAU REÎNTORCEREA LA BIROU!

Ne pregătim cu toții pentru întoarcerea la școală, întoarcerea la birou și în general pentru întoarcerea la ceea ce contează pentru fiecare dintre noi.

Citiți și: Anunț pentru toți clienții Jupiter City

MOBEXPERT s-a pregătit cu reduceri de până la 42% la mobilierul pentru copii (Click pe foto).

Citiți și: Jupiter City a dat startul reducerilor de până la 70%

Intersport are super oferte atât pentru cei mici, cât și pentru adulți, hipermarketul Carrefour s-a aprovizionat și este gata de școală (Click pe foto)!

La CCC găsiți o întreagă colecție #BackToSchool: 30% discount la rucsacuri, 20% discount la gama de pantofi sport!

Iar acestea sunt doar câteva exemple! Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, H&M, New Yorker, LC Waikiki, Orsay, Benvenuti, Colin’s, MUSSE, Coccodrillo, Junior, Catali, Optiplaza, Poema, Mizar, Salamander, Decathlon, Media Galaxy sunt magazinele pregătite că tu să fii pregătit(ă)!

La Jupiter City găsești TOT CE AI NEVOIE dintre cele necesare acestei perioade, așa că te așteptăm la shopping în siguranță, fă-ne o vizită și sigur vei găși ofertele potrivite pentru tine!

În plus, multe dintre magazinele prezente în Jupiter City încă mai au REDUCERI de prețuri la articolele de vara!

Încă nu știm cum și în ce condiții școlile și instituțiile de învățământ își vor relua activitatea, dar știm sigur că educația, procesul de învățare, trebuie să își urmeze cursul.
Nelson Mandela spunea: “Educația este cea mai puternică armă pe care voi o puteţi folosi pentru a schimbă lumea”. Să fim pregătiți să schimbăm lumea în bine!

La Jupiter City, sănătatea și siguranță, atât în privința clienților, cât și a angajaților centrului comercial, sunt pe primul loc.

⚠😷Purtarea măștii de protecție este obligatorie în incinta Jupiter City, atât pentru clienți, cât și pentru angajați, reprezentanții serviciului de pază verificând periodic respectarea acestei măsuri de siguranță!

⚠👐Soluțiile dezinfectante sunt puse la dispoziția clienților la intrările centrului comercial și în hipermarket, precum și la intrarea în magazinele prezente în Jupiter City.

⚠Temperatura este măsurată la intrarea în centrul comercial.
Aveți motive suficiente să mergeți la shopping, dar insistăm să respectați recomandările autorităților în această perioada.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3