New Profesional Consult 930 x 122

jupiter city

ELEVII ARGEȘENI FAC SPECTACOL LA JUPITER CITY

Se anunță un weekend plin de culoare și veselie la Jupiter City. Sâmbătă, 22 februarie 2020, între orele 10 și 16, ca prin magie, poți „vizita” 10 țări din toată lumea și poți vedea ce au ele mai spectaculos.

Citiți și: Anunț pentru toți clienții Jupiter City

Global Village, de la pizza italienească la tangoul argentinian

În cadrul evenimentului „Global Village”, organizat de AIESEC Pitești, 100 de elevi de la școli și licee din Argeș, împărțiți în zece echipe, vor arăta cu ce se evidențiază în lume țările pe care le reprezintă: Jamaica, India, Taiwan, Japonia, Coreea de Sud, Argentina, Canada, Italia, Germania și Suedia.

Citiți și: Jupiter City a dat startul reducerilor de până la 70%

Pentru a convinge vizitatorii de frumusețile din aceste state, concurenții vor expune la standuri preparate tradiționale, iar începând de la ora 13 pe scena din Jupiter City ei vor dansa pe melodii cunoscute pe întreg mapamondul și vor prezenta momente umoristice. La final, cea mai bună echipă va fi premiată de sponsorul oficial Jupiter City.

Proiectul Global Village este dezvoltat de AIESEC și are ca scop familiarizarea tinerilor cu tradițiile și culturile din toată lumea, cultivând toleranța.

Ateliere educative pentru copii

Tot sâmbătă, între orele 14 și 17, cei mici sunt invitați la Atelierele Educative de Weekend. Preparatorii de la Centrul Francofon Anglofon „Micul Prinț” din Pitești vor antrena copiii în mai multe provocări: jocuri, coloriaje, fișe de lucru în franceză și în engleză, lectură de povești.

În plus, doritorii vor putea opta pentru pictură pe față și baloane modelate.

Ultimele zile de reduceri

Nimic nu se compară cu o sesiune de shopping în weekend, mai ales că încă sunt reduceri de prețuri în magazinele din Jupiter City, reduceri care ajung până la 70% la articole fashion, încălțăminte, articole sportive, mobilier, jucării, electronice și multe alte produse.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90