NOR CURIER 930X122

jupiter city

Cumpărături în siguranță și reduceri de până la 50% în magazinele Jupiter City

Vara încă se lasă așteptată, dar nu poate ea să întârzie cât putem noi să o așteptăm! În speranța că acest lucru o va îmbuna, magazinele din centrul comercial Jupiter City au dat deja startul unor PROMOȚII de sezon.

Citiți și: Anunț pentru toți clienții Jupiter City

H&M, Intersport, LC Waikiki, Penti, Benvenuti, New Yorker, CCC, Orsay, Salamander, Optiblu sunt doar câteva dintre magazinele pentru care vara este o stare de spirit! La o simplă vizită, le puteți descoperi pe toate.

Citiți și: Jupiter City a dat startul reducerilor de până la 70%

 

Diversitatea magazinelor prezente în Jupiter City vor reuși să ducă la îndeplinire și cele mai complexe liste de cumpărături ale celor mai pretențioși iubitori de shopping.

Branduri fashion în exclusivitate în județul Argeș, hipermarket, dar și zone de luat masa sau cea mai buna cafea, le găsiți în cel mai mare centru comercial din județ!

Pentru a ajunge la Jupiter City puteți folosi și cursele de TRANSPORT GRATUIT cu plecare din cartierul PRUNDU, de luni până joi începând cu ora 13.00, iar de vineri până duminică începând cu ora 10.30, din 30 în 30 de minute.

Pentru a fi la curent cu noutățile, accesați: https://www.facebook.com/JupiterCityPitesti , https://www.instagram.com/jupitercity/ sau www.jupitercity.ro.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90