Donaris 930 x 122

jupiter city

Cumpărături în siguranță și reduceri de până la 50% în magazinele Jupiter City

Vara încă se lasă așteptată, dar nu poate ea să întârzie cât putem noi să o așteptăm! În speranța că acest lucru o va îmbuna, magazinele din centrul comercial Jupiter City au dat deja startul unor PROMOȚII de sezon.

Citiți și: Jupiter City a dat startul reducerilor de până la 70%

H&M, Intersport, LC Waikiki, Penti, Benvenuti, New Yorker, CCC, Orsay, Salamander, Optiblu sunt doar câteva dintre magazinele pentru care vara este o stare de spirit! La o simplă vizită, le puteți descoperi pe toate.

Citiți și: Anunț de maxim interes pentru clienții Jupiter City!

 

Diversitatea magazinelor prezente în Jupiter City vor reuși să ducă la îndeplinire și cele mai complexe liste de cumpărături ale celor mai pretențioși iubitori de shopping.

Branduri fashion în exclusivitate în județul Argeș, hipermarket, dar și zone de luat masa sau cea mai buna cafea, le găsiți în cel mai mare centru comercial din județ!

Pentru a ajunge la Jupiter City puteți folosi și cursele de TRANSPORT GRATUIT cu plecare din cartierul PRUNDU, de luni până joi începând cu ora 13.00, iar de vineri până duminică începând cu ora 10.30, din 30 în 30 de minute.

Pentru a fi la curent cu noutățile, accesați: https://www.facebook.com/JupiterCityPitesti , https://www.instagram.com/jupitercity/ sau www.jupitercity.ro.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441