NOR CURIER 930X122

jupiter city

JUPITER CITY ANUNȚĂ ATÂT MĂSURI SPORITE ÎN CEEA CE PRIVEȘTE SIGURANȚĂ CLIENȚILOR, CÂT ȘI PREȚURI ÎN CONTINUĂ SCĂDERE

Valul de căldură este completat de un VAL DE REDUCERI ce s-a abătut peste clienții centrului comercial Jupiter City. Astfel, reducerile pleacă de la -50% și ajung chiar până la -75%.

Citiți și: Anunț pentru toți clienții Jupiter City

NISSA, LC Waikiki, Benvenuti, Penti, Colin’s, H&M, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, Salamander, MUSSE, Poema, New Yorker, Orsay, CCC, Intersport sunt doar câteva dintre magazinele ale căror reduceri fac din Jupiter City DESTINAȚIA cu adevărat IDEALĂ pentru SHOPPING (Click pe foto!).

Chiar și Noriel vine cu reduceri la jucării de până la -70% la articolele selectate. Și în materie de mobilier și decorațiuni, Mobexpert și Casă Rusu au pregătit reduceri semnificative.

Citiți și: Jupiter City a dat startul reducerilor de până la 70%

Transportul gratuit este pus la dispoziția cliențior centrului comercial pe ruta Prundu (complex I & ÎI) – Jupiter City, de luni până joi, începând cu ora 13:00, iar de vineri până duminică, începând cu ora 10:00, la fiecare 30 de minute.

„Vă invităm și vă așteptăm la shopping, reamintindu-vă să respectați recomandările autorităților în această perioadă”, precizează Jupiter City.

⚠😷Purtarea măștii de protecție este obligatorie în incinta Jupiter City!
⚠Temperatura este măsurată la intrarea în centrul comercial.
⚠👐Soluțiile dezinfectante sunt puse la dispoziția clienților la intrările centrului comercial și în hipermarket, dar și în cadrul mai multor magazine ale centrului comercial.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90