Donaris 930 x 122

jupiter city

LA JUPITER CITY POȚI FACE CUMPĂRĂTURI ÎN SIGURANȚĂ ȘI TE BUCURI DE SUPER REDUCERI DE PÂNĂ LA -70%

De îndată ce autoritățile au permis redeschiderea centrelor comerciale, au fost luate toată măsurile impuse astfel încât iubitorii de shopping să poată relua această activitate în siguranță.

Citiți și: Anunț pentru toți clienții Jupiter City

În plus, magazinele din Jupiter City au în această perioadă super reduceri.

„Acum este momentul potrivit pentru a vă achiziționa produsele dorite la prețuri reduse cu până la 70%.

Citiți și: Jupiter City a dat startul reducerilor de până la 70%

Majoritatea brandurilor prezente aici, multe în exclusivitate în Pitești, au prețuri mult reduse sau au pregătit oferte speciale: Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, H&M, Penti, Sephora, New Yorker, Intersport, Nissa, Mizar, Poema, LC Waikiki, Colin’s, Musse, Optiplaza, Orsay, Secuiana, Diferit, Ribbon, Coccodrillo și în general toate magazinele prezente în Jupiter City.

Încălțări la prețuri imbatabile, dar și de foarte bună calitate, poți achiziționa din CCC, Benvenuti, Salamander, Marelbo sau Catali, toate prezente în Jupiter City. Chiar și jucăriile cele mai cool au prețuri speciale în Noriel sau Carrefour. Iar pentru mobilă și decorațiuni, atât Mobexpert, cât și Casa Rusu au pregătit reduceri de sezon.

Vă invităm și va așteptăm la shopping, reamintindu-va să respectați recomandările autorităților în această perioadă.

⚠️😷Purtarea măștii de protecție este obligatorie în incinta Jupiter City!
⚠️🌡Temperatura este măsurată la intrarea în centrul comercial.
⚠️👐Soluțiile dezinfectante sunt puse la dispoziția clienților la intrările centrului comercial și în hipermarket, dar și în cadrul mai multor magazine ale centrului comercial.

 

 

 

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3