930 x122 grota rece

1 iunie

Ziua Copilului, sărbătorită la Colegiul ”Ion C. Brătianu” printr-un maraton de activități

Astăzi, 1 iunie, de Ziua Copilului, la Colegiul Naţional ”Ion C. Brătianu” din Pitești au avut loc numeroase activități pentru elevi.

Citiți și: „Generalul” Tudosoiu, luat la „rost” de un elev de la „Brătianu”/ „Ce este un inspector?”

Copiii s-au bucurat de prezența salvamontiștilor argeșeni, dar și de prezența clubului de Robotică BROBOTI al colegiului.

Citiți și: Patru zile dedicate copiilor la Pitești. Diverse activități vor avea loc!

 

Salvamontiștii le-au prezentat participanților la eveniment echipamentul unei echipe, apoi au vizionat împreună imagini de la acțiuni de salvare.

Totodată, spre bucuria celor prezenți au făcut și o demonstrație de lucru cu câini.

Clubul de robotică a prezentat un robot confecționat de elevii de liceu ai colegiului, apoi a imprimat mai multe obiecte cu imprimanta 3 D.

Alte activități prin care s-a marcat Ziua Copilului la Colegiul Naţional ”Ion C. Brătianu”: confecționarea unor obiecte din materiale reciclabile, realizarea unor expoziții cu lucrările realizate, dialog verde – poluarea, o problemă mondială.

„Colegiul Naţional ”Ion C. Brătianu” din Pitești a sărbătorit alături de clasele de gimnaziu, de alți elevi ai Colegiului, dar și de profesori și parteneri în activitate, Ziua Internațională a Copilului.

Această zi a însemnat celebrarea bucuriei necondiționate, a spontaneității, a libertății, dar și o reamintire a bucuriei de a fi copil din fiecare adult.

Activitățile desfășurate în cadrul Colegiului au fost o reflexie a setei de cunoaștere și joacă, îmbinând utilitatea informațiilor primite cu bucuria de a fi împreună.

Ne-au fost alături ca parteneri în activitate, Serviciul Public Salvamont Argeș, Administrația bazinală de apă Argeș-Vedea, Clubul de Robotică BROBOTI – Colegiul Naţional ”Ion C Brătianu”.

Domnii profesori implicați au fost: Prof Dumitru Florica (Director), Prof dr. Ionescu Bogdan (Director Adjunct), Prof Atanasescu Cristina, Prof Sutan Dana, Prof Busca Daniela, Prof Paraschiv Elena, Prof dr. Alina Manea, Prof Turcescu Alina, Prof Scarlat Carmen, Prof Mirela Petrescu, Prof Liliana Mihaila, Prof Alice Roaita, Prof Benghe Adrian, Prof Onofrei Margareta, Andrei Elena.”, transmit reprezentanții prestigiosului colegiu.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90