EcoMoto 930×122

ninsori

ninsoare_13feb

PLOI ȘI NINSORI ÎN ARGEȘ – VREMEA ÎN URMĂTOARELE 2 SĂPTĂMÂNI

Estimările de vreme pentru următoarele două aăptămâni (2-15 februarie) au fost date publicității cu puțin timp în urmă de Administrația Națională de Meteorologie.

Citiți și: Meteorologii anunță vreme severă. Zonele afectate de fenomenele extreme

Pentru regiunea Muntenia și județul Argeș ANM estimează temperaturi în prima săptămână de prognoză peste media obișnuită a acestei perioade. Maximele diurne vor urca până la 10 grade Celsius în cursul zilei de joi, 5 februarie. Și minimele nocturne vor urca, de la minus 4, minus 3 grade până la 1 sau chiar 2 grade pe 6 februarie.

După 8 februarie, însă, vremea se va răci. Temperaturile maxime nu vor mai depăși 2 grade Celsius, în timp ce minimele din timpul nopților vor coborî până la minus 8 grade.

Citiți și: Cât mai ține episodul de iarnă

În ceea ce privește precipitațiile, potrivit ANM argeșenii vor avea parte de ploi și ninsori, dar moderate cantitativ, între 5 și 7 februarie. Ulterior doar pe arii restrânse vor mai fi posibile precipitații slabe, predominant sub formă de ninsoare.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90