930×122 CAPRA 5

masini

Poliția Română își cumpără mașini puternice

Poliția își cumpără mașini de mare putere.

Citiți și: Important de știut pentru toți șoferii!

Inspectoratul General al Poliției Române a scos la licitație în SICAP un contract de 38 de milioane lei pentru achiziționarea a 300 de autospeciale noi, care i-ar fi necesare pentru creșterea siguranței în trafic.

Concret, conform Digi24, este nevoie de aceste mașini pentru ca polițiștii să descurajeze viteza excesivă și consumul de substanțe psihoactive la volan.

Citiți și: Conducătorii auto, sancțiune dură pentru această manevră! Cod Rutier actualizat

Împărțirea prețului total la numărul de unități vizat ne dă un preț de circa 126.000 de lei pe autospecială, adică aproximativ 25.000 de euro. Aceste autovehicule trebuie să fie pe benzină, să aibă o putere a motorului de minimum 130 KW, adică cel puțin 174 CP, un cuplu de 290 Nm și tracțiune 4×4, dar și să prindă 100 km pe oră în maximum 8 secunde și cutia automată.

Foto: descriptiv; sursa pozelor: paultan.org și www.businessmagazin.ro

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3