Donaris 930 x 122

inundatii

POZA ZILEI: FIE LUNCA BUNĂ, REA, PESCUIESC, CE BASCA MEA!

Ce mai zbucium, ce mai vuiet!

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Inundarea cu apă de ploaie a Parcului Lunca Argeșului a fost în Pitești știrea-vedetă a zilelor din urmă. Fotografiile cu parcul lui Pendiuc transformat în lac pentru rațe sălbatice au făcut înconjurul Facebook-ului. Zeci de mii de oameni, din Pitești și de aiurea, s-au crucit ori s-au amuzat văzând în ce hal făr’ de hal ajunsese parcul amenajat cu bani europeni și inaugurat acum un an cu surle, trâmbițe și arteziene.

Apele s-au retras, iar departe de zbuciumul presei și al rețelelor de socializare un bătrân, simplu după vorbă, după port, a găsit în Lunca Argeșului locul perfect pentru pescuit. Deși apele râului încă erau învolburate după un așa potop, pensionarul, la cei, probabil, 70 de ani ai săi, și-a întins undița întru relaxare și ca și cum aici, nu cu multe zile-n urmă, n-ar fi fost prăpădul de pe lume.

Citiți și: Alertă de inundații și viituri! Acum s-a anunțat

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90