SMART KIDS 930X122

concediu

PREFECTUL_SOARE

Prefectul Soare, în concediu medical! Iată motivul!

Prefectul județului Argeș, Cristian Soare, absentează astăzi de la serviciu. Motivat. Soare și-a luat o zi de concediu. Nu de odihnă, ci medical.

Citiți și: Modificare fără precedent! Concediul de creștere a copilului, scurtat

Din cauza frigului de afară, Soare s-a îmbolnăvit. E răcit cobză, iar azi a rămas acasă și urmează un tratament medicamentos.

Cristian Soare ține, însă, legătura prin telefon cu reprezentanții celorlalte autorități din Argeș, mai ales pe subiectului codului galben de ninsori sub care se află și județul nostru. La Prefectură locul său a fost luat de subprefectul Ion Burnei.

Citiți și: L-a denunțat pe edilul din Mioveni și a fugit! Șeful Poliției Locale Pitești, de negăsit

Nu este pentru prima dată când prefectul (în vârstă de 51 de ani) are probleme de sănătate. Anul trecut, nu la multă vreme după numirea sa în postul de prefect al Argeșului, Cristian Soare s-a aflat o săptămână în concediu medical. A stat internat în spital, acuzând dureri de stomac. Se pare că durerile au apărut pe fondul stresului de care a avut parte în primele săptămâni de mandat, până la acomodarea cu noua funcție.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90