New Profesional Consult 930 x 122

autostrada

PRINȘI PE AUTOSTRADĂ LA FURAT DE MOTORINĂ

Polițiștii și jandarmii argeșeni au acționat azi-noapte pe autostrada A1, București-Pitești.

Citiți și: Se construiește un nou lot din această autostradă

În jurul orei 2:30, doi indivizi au fost prinși furând motorină din două TIR-uri parcate pe autostradă, la kilometrul 110. Cantitatea furată este de 180 de litri.

Este vorba despre Ion Stoian, în vârstă de 27 de ani, din comuna argeșeană Poiana Lacului, care era cercetat sub control judiciar pentru o tâlhărie, şi Ionuţ Cătălin N., în vârstă de 18 ani, tot din Poiana Lacului.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Cei doi s-au deplasat cu un autoturism Logan Van la kilometrul 110 şi de acolo au sustras dintr-un TIR 180 de litri de motorină. În momentul în care au vrut să fure şi din la cel de al doilea TIR au fost surprinşi în flagrant de poliţişti și jandarmi. Aveau la ei mai multe bidoane din plastic şi alte instrumente folosite la sustragerea motorinei.

Ambii au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore sub acuzația de furt calificat, urmând să fie prezentaţi Judecătoriei Piteşti cu propunere de arestare preventivă. (Foto: Arhivă)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3