Donaris 930 x 122

auto

PROBE MAI DURE PENTRU PERMISUL AUTO

Probe mai dure pentru permisul auto. Comisia pentru industrii şi servicii din Camera Deputaţilor discută astăzi proiectul de lege prin care ar urma să se introducă probe mai dure pentru obţinerea permisului auto. Proiectul propune ca examenul pentru permisul auto să aibă patru secţiuni: teorie, poligon, traseu ziua şi traseu pe timp de noapte.

Citiți și: Este oficial! Atât se stă acum pentru proba de traseu, în fiecare oraș

Iniţiatorii proiectului au avut în vedere reducerea numărului de accidente de circulație cauzat de slaba pregătire a şoferilor.

Amintim că potrivit Strategiei de Siguranţă Rutieră românii care nu au terminat minimum zece clase nu vor mai putea avea permis auto, iar proba practică a examenului de conducere ar urma să fie monitorizată video. (Sursa: http://www.digi24.ro/, editarea și titlul: http://epitesti.ro/)  

Citiți și: Anunț important pentru cei care vor să obțină permisul de conducere!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3