SMART KIDS 930X122

angajati

EXCLUSIV! PROTEST LA PRIMĂRIA PITEȘTI

Mai mulţi angajaţi ai Primăriei Piteşti au redactat o scrisoare de protest în care se arată nemulţumiţi că de la 1 aprilie nu mai au legitimaţii gratuite de transport. Până la data respectivă angajaţii municipalităţii puteau circula gratuit cu autobuzele Publitrans, mulţi dintre ei fiind nevoiţi să se deplaseze pe teren în interes de serviciu şi de câteva ori pe zi.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

„Zilnic fiecare Birou primeşte spre soluţionare un număr de cel puţin 25 de cereri pentru eliberarea diverselor acte care necesită control sau vizualizare pe teren. Avem multe lucrări care necesită supraveghere pe teren. Trebuie efectuate controale şi la diverse firme.

Trebuie avută astfel în vedere urgent decontarea transportului public efectuat. Salariul net primit de un bugetar nu se ridică mult peste 1.100 de lei, deci preţul de 4 lei drumul dus-întors este imposibil de suportat din buzunarul propriu (în fiecare zi sunt necesare mai multe astfel de călătorii). Nimeni nu îşi permite să dea din punga proprie atâţia bani pentru a rezolva solicitările cetăţenilor, în condiţiile în care un abonament pe toate liniile costă circa 200 de lei.”, se arată în scrisoare.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Viceprimarul cu atribuţii de primar al Piteştiului, Cornel Ionică, afirmă că este vorba de o situaţie temporară şi că se caută soluţii. Legitimațiile au fost retrase în urma trimiterii spre judecare a dosarului DNA privind transportul public de călători, în care primarul suspendat al Piteştiului, Tudor Pendiuc, este arestat preventiv. (Foto: Arhivă)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA