EcoMoto 930×122

inundatii

RAȚELE SĂLBATICE ÎNOATĂ PE ALEILE PARCULUI! VEZI GALERIE FOTO!

După cum v-am informat, ploile abundente au inundat parcul Lunca Argeșului din partea de nord a Piteștiului, din zona Zăvoi. Revenim cu noi fotografii făcute în această după-amiază.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Pe o bună suprafață din parc băncile, aleile și pistele pentru bicicliști au fost înghițite de apele râului Argeș. Rațele sălbatice au profitat de situație și înoată în voie în parc. Puținii piteșteni pe care i-am găsit la fața locului s-au grăbit să imortalizeze cu telefoanele mobile imaginile cu parcul acoperit de ape. După retragerea apelor aici va fi nevoie de lucrări serioase de reabilitare.

Amintim că parcul Lunca Argeșului a fost inaugurat pe 19 mai anul trecut de primarul Tudor Pendiuc, în prezența și a câtorva parlamentari, fiind cel mai mare parc natural amenajat cu fonduri europene din România. În parc, acum în bună parte sub ape, sunt 4 km de piste pentru biciclete, 15 km de alei, circa 360 de bănci, două fântâni arteziene, teatru și discotecă în aer liber și terenuri de sport. Parcul – dotat şi cu parcare – are intrări în zonele Publitrans, ACH şi podul de peste Argeş.

Citiți și: Alertă de inundații și viituri! Acum s-a anunțat

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90