Donaris 930 x 122

epitesti

REDUCERI „CRIMINALE” ȘI CONCERT MAXIM LA JUPITER CITY

Dacă nu ți-ai făcut planuri pentru sfârșitul săptămânii, sâmbătă, 23 ianuarie, te poți relaxa la Jupiter City Shopping Center.

Citiți și: ePitești bate toate recordurile: 3.6 milioane de cititori în 2 luni!

Vizitatorii centrului comercial vor găsi reduceri de prețuri la cele mai noi colecții de haine, accesorii, produse de beauty, articole home&deco, mobilier, jucării și articole pentru copii.

Așadar, fie că te gândești să îți reînnoiești garderoba, fie că ești în căutarea unui cadou, Jupiter City reprezintă destinația ideală pentru shopping.

Citiți și: ePitești a fost, este și rămâne cea mai citită publicație online din Argeș!

În plus, de la ora 18, va avea loc un super concert susținut de trupa Maxim. Hituri precum “Sărutări criminale”, “Vreau să te…” sau “Noapte fără tine” vor răsuna în Jupiter City, iar la finalul concertului băieții vor acorda autografe și vor face poze cu toți fanii prezenți.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90