930 x122 grota rece

lovit

REVOLTĂTOR! UN ALT POLIȚIST LOVIT DE O MAȘINĂ

Un poliţist a fost lovit de o maşină pe plajă. Incidentul a avut loc pe o plajă din staţiunea Mamaia. Poliţistul dorea să amendeze un şofer care intrase cu bolidul pe plajă.

Citiți și: Nenorocire! Un polițist și-a încheiat socotelile cu viața, în timpul serviciului

Corespondentul Antena 3, Cătălina Buzoianu, a explicat că tânărul a încercat de mai multe ori să fugă de autorităţi până să fie prins.

„Incidentul a avut loc în această dimineaţă. Tânărul şofer se afla cu maşina pe plajă, lucru interzis prin lege. O patrulă, formată dintr-un poliţist şi un jandarm, a încercat să îl oprească. Acesta nu a oprit la semnalele poliţiştilor.

Citiți și: Un polițist a murit după ce a fost accidentat grav când dirija traficul

În cele din urmă, a reuşit o altă patrulă a Poliţiei să îl oprească, la aproximativ 100 de metri distanţă. Atunci i s-a cerut socoteală. Tânărul s-a enervat, s-a urcat în maşină şi a demarat în trombă, moment în care l-a atins cu portiera pe poliţistul care îşi făcea datoria. În cele din urmă, tânărul a fost prins de o altă patrulă a Poliţiei.

În acest moment se află la audieri, la Poliţia Mamaia. Poliţistul va merge la spital pentru investigaţii amănunţite, dar se pare că nu vorbim de răni grave. Tânărul riscă acum să ajungă în spatele gratiilor.”

Pe același subiect, aici: http://epitesti.ro/editorial-3/respect-pentru-politistul-rutier-stop-crimelor-de-pe-sosele/.

(Articol preluat de pe http://www.antena3.ro/, titlul aparține ePitești, foto: arhivă)

UPDATE: Potrivit Digi24, șoferul, care conducea un autoturism de teren, are 31 de ani, este din Constanța și era băut. Individul s-ar fi ales cu dosar penal pentru ultraj, șofat sub influența băuturilor alcoolice, părăsirea locului accidentului și fals privind identitatea. Bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore și mâine va fi prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Conform sursei citate, polițistul acuza dureri la coloană și la mâna dreaptă, dar se află în afara oricărui pericol.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90