New Profesional Consult 930 x 122

drum

S-AU SĂTURAT! PROTEST ÎN OARJA

Localnici din Oarja, comună aflată în apropierea Piteștiului, au protestat astăzi nemulțumiți de felul în care arată drumul județean 503. Este drumul care leagă această comună de autostrada Pitești-București.

Citiți și: Ninge! Drumarii au ieșit să curețe șoselele!

Protestatarii au „plantat” ghivece cu lalele în găurile din asfalt.

Oamenii sunt nemulțumiți că o porțiune din drum nu este semnalizată deși a fost decopertată în urmă cu câteva săptămâni pentru lucrări și că de ani de zile pe această arteră de circulație rutieră se fac doar plombări și niciodată asfaltări temeinice. Sătui să-și rupă mașinile în drumul mizerabil, un drum care, alături de multe altele, ne face de râs județul, localnicii au apelat la această formă de protest.

Citiți și: Argeș. Ce se întâmplă cu o șosea majoră care străbate șase localități!

De semnalizarea drumului ar fi trebuit să se ocupa firma constructoare contractată de Consiliul Județean Argeș.

UPDATE: Consiliul Județean Argeș reacționează printr-un comunicat de presă, comunicat în care, însă, instituția condusă de Florin Tecău bagă capul în nisip în ceea ce privește nesemnalizarea invocată de locuitorii din Oarja. Ce măsuri va lua CJ împotriva firmei constructoare? Iată întrebarea la care Consiliul Județean Argeș și Florin Tecău nu răspund. Oare de ce?

„Săptămâna trecută Regia Judeţeană de Drumuri Argeş a început lucrările de reparaţie asfaltică pe DJ 503 Oarja – Rociu – Cătanele prin decapare cu freza, urmând ca de luni, 11 aprilie 2016 să înceapă plombarea cu mixtură asfaltică a suprafeţelor decapate. Reparaţii se efectuează pe o lungime de 17 km, de la km 123 la km 140. DJ 503 Oarja – Rociu – Cătanele este prins pe lista lucrărilor de investiţii finanţate prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa 6 – „Îmbunătăţirea infrastructurii rutiere de importanţă regională şi locală”, ce vizează modernizarea drumurilor judeţene care se conectează la reţeaua TEN-T. Proiectul, realizat în asociere cu judeţele Teleorman, Dâmboviţa şi Giurgiu, vizează înlesnirea accesului la autostrada A1 Bucureşti – Piteşti.”, informează Consiliul Județean Argeș. (Foto: Arhivă)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90