Posada 930 x 122

isu

SCHIMBARE PENTRU ARGEȘENII DIN SUDUL JUDEȚULUI

Schimbare pentru argeșenii din sudul județului. Un punct de lucru pentru pompieri a fost dat astăzi în folosință în comuna Izvoru.

Citiți și: SCENARIU EXTREM ÎN ARGEȘ: POTOP ȘI MARE CUTREMUR LA VIDRARU

Punctul este dotat cu o autospecială cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Bradu, cu tehnică și materiale de intervenție în situații de urgență.

Aici va activa un echipaj format din patru subofițeri de la Detașamentul de Pompieri Bradu și de la Secția de Pompieri Costești, care vor executa serviciu operativ 24/7.

Citiți și: (VIDEO) UPDATE: SPITAL DIN ARGEȘ, EVACUAT

Înființarea acestui punct de lucru va conduce la schimbarea semnificativă a timpului de răspuns (o scădere cu până la 30 de minute) în cazul intervențiilor de urgență din zonă, mai exact din comunele Izvoru, Popești, Râca, Recea, Buzoești, Ungheni, Căldăraru și Miroși.

Zona de sud a județului este deservită de Secția de Pompieri Costești, care avea de parcurs o distanță de circa 40 de kilometri până la limita de județ, ceea ce însemna un timp de răspuns de aproximativ 40-50 de minute.

Precizăm că punctul de lucru din Izvoru, inaugurat azi în prezența prefectului Emilian Dragnea, a fost realizat de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, cu sprijinul Consiliului Local Izvoru.

Jupiter 555×222
New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066