EcoMoto 930×122

itp

SCHIMBARE PENTRU ȘOFERI. MĂSURĂ RADICALĂ

Schimbare pentru șoferi. Măsură radicală. Ministerul Afacerilor Interne (M.A.I.) reamintește o informație de maxim interes pentru șoferi. „Verificați-vă valabilitatea ITP a mașinii!

Citiți și: Gestul care te poate lăsa fără permis!

De astăzi, 20 mai 2018, dacă sunteți surprinși în trafic cu ITP expirată, polițistul vă va reține talonul și plăcuțele cu numerele de înmatriculare, vă va da amendă și o dovadă FĂRĂ drept de circulație. Așadar, nu o să mai luați mașina de acolo decât pe platformă sau împinsă, apoi trebuie să mergeți la RAR, deci mult mai complicat!

Același lucru este valabil și dacă mașina a fost cumpărată/vândută, dar nu a fost trecută pe numele noului proprietar în termen de 90 de zile de la înstrăinare.

Citiți și: RARitate la RAR! Inspectorii, uluiți!

Puteți verifica în timp real dacă înmatricularea autoturismului dumneavoastră este suspendată sau validă pe site-ul DRPCIV (AICI).

Începând de astăzi, 20 mai 2018, se va aplica suspendarea de drept a înmatriculării vehiculului pentru ITP expirată. Suspendarea încetează automat la data la care vehiculul trece o nouă inspecţie tehnică periodică.

Certificatul de înmatriculare şi plăcuţele cu numărul de înmatriculare se restituie proprietarului de către Poliţia Rutieră, la încetarea suspendării înmatriculării vehiculului.”, transmite Ministerul Afacerilor Interne.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90