NOR CURIER 930X122

calatori

SCHIMBĂRI ÎN MERSUL TRENURILOR

CFR Călători informează că azi-noapte a intrat în vigoare noul Mers al Trenurilor 2017-2018, care va fi valabil până pe 8 decembrie anul viitor.

Citiți și: S-au trezit cu poliția pe cap!

Potrivit sursei citate, zilnic se vor afla în circulaţie între 1.200 și 1.300 de trenuri, în funcție de perioada din an.

Au fost introduse noi trenuri: IR 1784 și IR 1785 București Nord – Pitești şi retur, cu legătură în Curtea de Argeș pentru fluidizarea traficului de călători, cu respectarea mersului cadențat la interval de o oră pe această rută.

Citiți și: Anunțul momentului de la Publitrans! Toți călătorii sunt vizați de măsură

De asemenea, în sezonul estival 2018 va circula o nouă pereche de trenuri pe ruta Bucureşti Nord – Constanţa şi retur pentru preluarea călătorilor din Capitală pentru litoral şi retur.

Trenurile Zăpezii vor circula de mâine, 11 decembrie 2017, către destinații montane: Valea Prahovei, Vatra Dornei, Piatra Neamţ şi Petroşani (staţiunile Straja şi Parâng).

În zilele de weekend biletele pentru călătoriile de pe Valea Prahovei (pe rute între Sinaia și Brașov și retur) au reduceri de prețuri de la 31% până la 56%. În perioada 1 ianuarie – 28 februarie 2018, de luni până joi, biletele valabile la Trenurile Zăpezii vor avea prețuri reduse cu 25%.

Trenurile Soarelui vor asigura în perioada sezonului estival 2018 legături din toată țara către staţiunile de la Marea Neagră şi către Delta Dunării. Trenurile de pe ruta București Nord – Constanţa își vor menține duratele reduse de parcurs, de aproximativ 2 ore, informează CFR Călători.

Alte noutăți în circulația trenurilor puteți afla AICI.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3