930 x122 grota rece

inchise

ȘCOLI ÎNCHISE AZI ÎN ARGEȘ

Inspectoratul Școlar, sub semnătura inspectorului școlar general Dumitru Tudosoiu (foto), a comunicat cu puțin timp în urmă lista unităților de învățământ din județul Argeș care și-au suspendat cursurile pentru ziua de astăzi, 7 februarie 2020, din cauza vremii și pentru că nu au curent electric (click pe imagine pentru vizualizare):

Citiți și: Elevii, revoltați! Cer eliminarea!

Amintim că vântul puternic a afectat mai multe școli din județul Argeș. Din pricina vremii severe, zeci de unități școlare au rămas fără energie electrică și fără căldură (centrale termice nefuncționale).

Cea mai afectată a fost Școala Gimnazială nr. 1 din comuna Albeștii de Muscel. Acoperișul clădirii a fost smuls ca urmare a rafalelor puternice de vânt (AICI, imagini și subiectul pe larg).

Citiți și: Se întâmplă în toate școlile! OBLIGATORIU

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90