New Profesional Consult 930 x 122

cnair

SE INSTITUIE RESTRICȚIE RUTIERĂ ÎN ARGEȘ

Se instituie restricție rutieră în Argeș. Circulația rutieră pentru mașinile cu MTMA mai mare de 7,5 tone altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane va fi interzisă în următoarele 2 zile, în anumite intervale orare, pe DN7, pe tronsonul Pitești (ieșirea din municipiu) – Râmnicu Vâlcea – Vestem (intersecția DN7 cu DN1).

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Interdicția va fi valabilă pe ambele sensuri de mers astăzi, 30 noiembrie 2018, între orele 16 și 22, și mâine, 1 decembrie 2018, între 6 și 22.

Măsura a fost luată de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), potrivit Hotărârii de Guvern din anul 2004 care prevede restricții de circulație în zilele de weekend și de sărbătoare legală (în acest caz este vorba de ziua de Sfântul Andrei și, respectiv, Ziua Națională a României).

Citiți și: Un camion s-a răsturnat pe cel mai periculos drum!

Pe de altă parte, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate evenimente rutiere care să impună întreruperea circulaţiei pe drumurile naţionale sau pe autostrăzi.

În ceea ce priveşte fluenţa, valorile de trafic sunt în creştere pe DN1 Ploieşti – Braşov (Valea Prahovei), între Frăsinet şi Comarnic, pe sensul de urcare, zonă în care se circulă în coloană, cu o viteză de aproximativ 20-30 km/h.

Pe A1 Bucureşti – Piteşti, pe DN7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea – Sibiu şi A2 Bucureşti – Constanţa nu există probleme de fluenţă la această oră, potrivit sursei citate. (Foto: Arhivă – descriptiv) 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90