930 x122 grota rece

autostrada

ÎN SFÂRȘIT! UN PRIM PAS PENTRU AUTOSTRADA PITEȘTI-SIBIU!

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a publicat în sistemul electronic de achiziţii licitaţia pentru studiul de fezabilitate necesar realizării autostrăzii Piteşti-Sibiu, anunță economica.net.

Citiți și: Se întâmplă ceva fabulos pe Autostrada Pitești – Sibiu! În sfârșit!

Conform sursei citate, compania a scos la licitaţie “revizuirea/actualizarea studiului de fezabilitate pentru autostrada Sibiu-Piteşti”. Potrivit economica.net, ofertanţii trebuie să se ocupe în cadrul aceluiaşi contract şi de “pregătirea documentaţiei necesare în vederea transmiterii aplicaţiei de finanţare din Fonduri Structurale”.

Valoarea totală a contractului este de aproximativ 43.000.000 de lei plus TVA, iar câştigătorul licitaţiei are obligația să finalizeze studiul în 12 luni de la data atribuirii contractului. Termenul-limită de depunere a ofertelor este 27 iulie, mai precizează economica.net.

Citiți și: Se scrie istoria celei mai așteptate Autostrăzi. Faza crucială: Se montează giganții!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90