930×122 CAPRA 5

albota

ȘOFER DE MAXI-TAXI, AMENDĂ USTURĂTOARE

Șofer de maxi-taxi, amendă usturătoare. Un șofer de maxi-taxi de pe ruta Pitești-Săpata a primit o amendă de 9.000 de lei în Albota. În urma unui control în trafic, polițiștii comunei au constatat că șoferul nu a emis bilet de călătorie pentru niciuna dintre persoanele transportate cu microbuzul.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Informația ne este furnizată de Biroul de Presă al Poliției Argeș, care ne precizează că șoferul are 31 de ani și este din comuna Ipotești, din județul Olt.

Potrivit Hotărârii de Guvern 69/2012, un astfel de caz este considerat contravenție, iar amenda o primește conducătorul auto.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Sursa citată nu precizează numele firmei care are în proprietate microbuzul.

Chiar dacă este prea puțin, semnalăm că, în sfârșit, Poliția lui Tudorel Pieleanu a trecut și la verificarea transporturilor maxi-taxi. Sperăm să nu fie doar un foc de paie, iar controalele, cu rezultate și mai consistente, să continue.

Recent, ePitești a atras atenția că Poliția condusă de Pieleanu, din motive care ne scapă, își concentrase acțiunile de control exclusiv asupra „piețarilor” și mai ales pe traseul Pitești-Mioveni, „piețari” amendați pe bandă rulantă pentru taximetrie pirat. Asta în timp ce transporturile maxi-taxi (în privința cărora oamenii ne semnalează nereguli) erau trecute cu vederea (subiectul pe larg, AICI).

Îi rugăm pe toți cei care știu sau care se confruntă cu nereguli să ne trimită pe adresa redacției fotografii sau/și filme cu microbuze maxi-taxi supraîncărcate sau cu șoferi de maxi-taxi care nu eliberează bilete, cu precizarea rutei și a datei. Ne puteți trimite informații sau imagini în acest sens, care pot deveni o știre, pe pagina de facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro și pe WhatsApp, la numărul de telefon 0733.797.066. (Foto: descriptiv) 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90