Donaris 930 x 122

amenzi

ȘOFERI BUCUREȘTENI, AMENDAȚI ȘI LĂSAȚI FĂRĂ PERMISE ÎN ARGEȘ

Șoferi bucureșteni, amendați și lăsați fără permise în Argeș. În ultimele 24 de ore, poliţiştii Serviciului Rutier Argeş şi ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti din județ au dat peste 220 de amenzi.

Citiți și: Ce faci dacă găsești mașina lovită în parcare?

Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale s-a ridicat la nu mai puțin de 100.000 de lei.

Tot în ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri argeșeni au reținut 26 de permise de conducere și au retras 9 certificate de înmatriculare.

Citiți și: Atenție șoferi! Se dau amenzi și în aceste locuri!

Doi bucureșteni, fiecare în vârstă de 51 de ani, au rămas fără permis pentru viteză excesivă, ambii pe DN 73 Pitești – Câmpulung Muscel: unul în Mihăești (conducea un autoturism Volkswagen cu 135 de kilometri pe oră), iar celălalt în Stâlpeni (prins de radar cu 123 de kilometri pe oră la volanul unui Citroen).

Ambilor le-au fost reținute permisele în vederea suspendării pentru 90 de zile a dreptului de a conduce. De asemenea, fiecare a primit o amendă de 1.305 lei.

Amintim că zilele precedente, în minivacanța de Rusalii, pe parcursul a trei zile, amenzile au totalizat 180.000 de lei (AICI, subiectul pe larg).

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90