New Profesional Consult 930 x 122

bârla-pitești

ȘOFERI PRINȘI CU PASAGERI LA „IA-MĂ, NENE”

Șoferi prinși cu pasageri la „Ia-mă, nene”. În Argeș Poliția continuă să îi „vâneze” pe șoferii care fac taximetrie pirat. Cele mai recente două cazuri sunt de ieri, ne-a informat astăzi Biroul de presă al Poliției Județene.

Citiți și: Șoferii care se bagă în față la semafor rămân fără permis!

În ambele cazuri, șoferii transportau contra cost pasageri cu autoturismele lor personale pe ruta Bârla – Pitești fără să aibă autorizație taxi.

Unul dintre ei are 70 de ani, este din comuna Stolnici și conducea un Daewoo Cielo. Celălalt are 42 de ani, este din comuna Lunca Corbului și făcea taximetrie pirat cu un Opel.

Citiți și: Forțele de ordine au împânzit Piteștiul! Acțiunile care au băgat spaima-n șoferi

Fiecare a primit o amendă de 1.000 de lei. De asemenea, ambilor le-au fost reţinute pentru șase luni certificatele de înmatriculare şi plăcuţele cu numărul de înmatriculare ale autoturismelor.

Amintim că Poliția a intensificat controalele pentru sancționarea taximetriștilor pirat ca urmare a cazului „Caracal”, dar este adevărat că în Argeș astfel de controale se desfășurau constant și înainte de acest caz. În schimb, Poliția face foarte puține controale în ceea ce privește transportul maxi-taxi din județul Argeș (AICI, amănunte). (Foto: descriptiv)

Eurial 555 x222
570 X 90 POSADA 3