930 x122 grota rece

greva carburanților

ȘOFERII PITEȘTENI PROTESTEAZĂ IAR: „HAIDEȚI CU NOI, VĂ FURĂ ȘI PE VOI!”

Șoferii piteșteni protestează iar: „Haideți cu noi, vă fură și pe voi!”. Acesta este unul dintre mesajele afișate de șoferii care s-au adunat în această după-amiază în zona Sălii Sporturilor de pe strada Nicolae Dobrin din Pitești pentru a protesta împotriva scumpirii prețurilor carburanților auto.

Citiți și: Atenție șoferi! Se dau amenzi și în aceste locuri!

„România, trezește-te!” și „Scăderea prețurilor carburanților” au fost alte mesaje afișate de protestatari pe autoturismele lor.

În ciuda numărului mic de șoferi care au răspuns azi apelului, organizatorii declară că sunt deciși să nu renunțe la proteste. „În cazul în care aici nu vom reuși nimic, vom merge și la București. Vom face un protest și acolo.”, ne-a declarat un organizator.

Citiți și: ”Benzinarii” nu se mai satură! Șoferi revoltați!

Din cauza numărului redus de participanți, organizatorii au renunțat la planul inițial de a protesta astăzi și în benzinării, rezumându-se la protestul din fața Sălii Sporturilor.

Amintim că șoferii au protestat și duminică, 17 iunie 2018, în Pitești, reclamând scumpirea carburanților auto (subiectul pe larg, AICI şi AICI).

Nemulțumiți de scumpirea prețurilor la benzină și motorină, șoferii din România organizează o așa-numită „grevă a carburanților”. Inițiativa a pornit în mediul online, la protest fiind chemați să participe conducători auto din întreaga țară.

„Greva carburanţilor – de pe 15 pe 30 iunie nu alimentăm!”, acesta este sloganul șoferilor care vor astfel să determine companiile de profil și autoritățile să reacționeze în sensul ieftinirii carburanților auto.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3