Donaris 930 x 122

asemme

SORIN CÎMPEANU, SUCCES ISTORIC PENTRU ROMÂNIA

Sorin Cîmpeanu, succes istoric pentru România. În mai 2015, România, reprezentată la Riga de ministrul de atunci al Educației, Sorin Cîmpeanu, și secretarul de stat Gigel Paraschiv, s-a oferit să organizeze în anul 2019 cea de-a 7-a Conferință a miniștrilor educației din Asia și Europa (ASEMME).

Citiți și: Elevii din clasele cu COVID care lipsesc de frică primesc absențe

Astăzi, în Seul – Coreea de Sud, la a 6-a Conferință, România, reprezentată de Ministerul Educației prin secretarul de stat Gabriel Ispas și de Consiliul Național al Rectorilor prin președintele Sorin Mihai Cîmpeanu, a obținut dreptul de organizare.

Conferința organizată în România va fi dublată de o reuniune a rectorilor și de o reuniune a studenților.

Citiți și: Sorin Cîmpeanu: Care sunt școlile care vor intra în online

Prezența în România a miniștrilor educației din Europa și din cele mai dezvoltate state asiatice (Japonia, Coreea de Sud, China, Singapore, Vietnam sau Indonezia), alături de aproape 400 de rectori ai celor mai importante universități din Asia și Europa, reprezintă o șansă istorică pentru vizibilitatea și prestigiul internațional al României.

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441